Home 01/2027-072 info@quadratum.hr

Naše usluge

Projektiranje – dobar plan je 50% uspjeha

Projektiranje je izuzetno bitan dio projekta gradnje ili adaptacije, budući da znamo kako je dobar plan 50% uspjeha.

Uz kompletnu uslugu projektiranja koju nudimo, rado ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje i dati savjet kako najbolje izvesti vaše zahtjeve na građevini.


Građenje – izgradnja, adaptacija, ključ u ruke

Nudimo uslugu kompletnog građenja, uređenja ili preuređenja vaše građevine, s provjerenim majstorima, našim dugogodišnjim suradnicima, koji će odraditi sve do vašeg potpunog zadovoljstva.


Nadzor – Gradi li se po projektu ili se špara na materijalu?

Bitno je imati na gradilištu nadzor koji će nadgledati radove kako bi projekt uspio te kako bi na kraju svi sudionici gradnje, od investitora, projektanta do izvođača, bili zadovoljni. Često ljudi misle kako je nadzor skup, ali ako angažirate kvalitetan nadzor, koji će brinuti o vašim interesima da dobijete najkvalitetnije usluge i materijale i najbolju izvedbu onda to na kraju ispadne vrlo vrijedna investicija, koja vam uštedi novac, vrijeme, a i živce.


Vođenje projekta - prepustite brigu oko gradnje nama

Investitoru pružamo kompletno vođenje građevinskog projekta. Nudimo vam kvalitetne voditelje projekta koji će investitora odano i profesionalno predstavljati i savjetovati pri rješavanju problema u svim fazama projekta. Investitor će tako stalno biti upoznat s trenutnim stanjem i planom projekta.


Zašto je bitno da stručna osoba vodi projekt?

Voditelj će ustrajati na ispunjavanju ciljeva projekta i radovima u skladu s dokumentacijom, planovima, standardima i propisima. Osobno je odgovoran za održavanje roka i proračuna. U svojem radu voditelj projekta upravlja izvršenjem ciljeva projekta. Pri tome on vodi i savjetuje, koordinira i povezuje, nadzire i ocjenjuje, pregovara i ugovara, planira i kontrolira, odlučuje i dogovara, dokumentira ...

Zbog složenosti posla i velike odgovornosti uspjeh rada profesionalnog voditelja projekta uvelike ovisi o kvaliteti programa i planiranju, jer time određuje načine izvršenja i putove k uspjehu projekta, te stvara standard na kojem se zasniva sustav praćenja i kontrole.


Konzalting – stručno savjetovanje investitora prije i tijekom provedbe projekta

Konzalting uključuje sljedeće poslove ili samo dio njih:

  • financijsko, pravno i tehničko savjetovanje, planiranje i priprema, u vezi s projektiranjem, građenjem, i uporabom građevine,
  • odabir, povezivanje i usklađivanje rada projektanta, geodeta, revidenta, nadzornog inženjera, izvođača i drugih osoba koje obavljaju poslove u vezi s gradnjom građevine, te savjetovanje u ugovaranju poslova s tim osobama i nadzor nad njihovim radom, u svrhu zaštite prava i interesa investitora,
  • pribavljanje akata, analiza, studija, elaborata i drugih dokumenata, potrebnih za izradu projektne dokumentacije i ishođenje potrebnih dozvola za građenje, kao i samo ishođenje navedenih dozvola,
  • pribavljanje svih dokumenata i sklapanje svih pravnih poslova potrebnih za građenje građevine te obavljanje radnji koje je investitor dužan obavljati tijekom građenja građevine.

Iskusni i kvalitetni ineženjeri našeg tima rado će vas savjetovati i pomoći vam oko stručnih stvari kako bi se vaš projekt uspješno realizirao.


Za uspjeh vašeg projekta uz znanje i iskustvo nudimo vam potpuno prilagođen poslovni sustav vašim zahtjevima i kvalitetan tim.

Imate dodatnih pitanja za nas? Slobodno nas kontaktirajte

Povratak »