Home 01/2027-072 info@quadratum.hr

Novosti

Rujan 11

Što je VAŽNO znati prije kupnje svjetlarnika?

Nisu svi proizvodi jednaki pa platite samo one koji izvršavaju svoju funkciju!

Evo na što treba obratiti pažnju:

Kupite poznato ime/brand

Solatube International kontinuirano je na samom vrhu razvoja tehnološki naprednih proizvoda. Dugogodišnjom reputacijom za kvalitetu i inovativnost Solatube je poznat brand na svjetskom tržištu. Instaliranjem Solatube sustava za dovod dnevnog svjetla možete biti sigurni da imate proizvod koji koristi najnaprednije tehnologije na raspolaganju u ovom trenutku. Manji brandovi jednostavno se ne proizvode prema istom standardu.

Tražite najbolju kvalitetu svjetla

Tehnologija čini ogromnu razliku kad je u pitanju učinkovitost rasvjete. Solatube sustav dnevnog osvjetljenja je jedini proizvod koji koristi Spectralight® Infinity - revolucionarne reflektirajuće cijevi koje mogu prenijeti i do 500 posto više dnevnog svjetla u prostor nego bilo koji drugi materijal koji se danas koristi u proizvodnji sustava za prijenos dnevnog svjetla. Sa Solatube sustavom za dovod dnevnog svjetla jedino što dobivate u prostoru je najsvjetlije, najčišće i potpuno prirodno danje svjetlo.

Potražite oznaku ENERGY STAR®

To je dobro poznata ocjena za energetski učinkoviti proizvod koja dokazuje da proizvod ispunjava stroge zahtjeve programa Energy Star postavljene od strane Agencije za zaštitu okoliša i Američkog ministarstva energetike. Solatube je dobitnik te prestižne oznake ENERGY STAR® za energetski učinkoviti proizvod.

Razmišljajte dugoročno

Jeftiniji proizvod možda može ušparati nekoliko kuna na početku, ali ako vam se pojavi vlaga ili morate plaćati održavanje onda su troškovi sustava daleko veći od početnog iznosa. Solatube sustav nakon ugradnje ne zahtijeva NIKAKVO ODRŽAVANJE, a tehnološka rješenja osiguravanju nemogućnost prodora zraka i kondenzaciju vlage unutar sustava.

Razmišljate o prilagodljivosti prostoru

Sustav bi se morao moći prilagoditi i dati ugraditi u svaki prostor –  i u potkrovlju, i na nižim katovima, i u podrumu, i svim ostalim prostorijama koje nemaju dovoljno danjeg svjetla. Solatube ima tu fleksibilnost zbog inovativnog dizajna Spectralight® Infinity cijevi koje je moguće okretati do dobivanja kuta od 90° i dodavanjem cijevi, što omogućuje ugradnju i na najzahtjevnijim instalacijskim izazovima bez ugrožavanja učinkovitosti rasvjete.

Dodajte mu još funkcija

Uz osnovni Solatube sustav možete dodati Komplet za ugradnju svjetla kako biste prostoriju mogli osvijetliti noću. Dodate li Ventilacijski komplet, koji je idealan za kupaonice možete u jednom stropnom elementu dobiti dnevno svjetlo, prozračiti kupaonicu i riješiti se vlage. Ako ponekad trebate zamračiti prostoriju, jer dijete mora spavati, želite gledati film... ugradnjom Sjenila jednostavno i lako, pritiskom na zidni prekidač možete regulirati količinu svjetla u prostoru, zatamniti ili potpuno zamračiti prostoriju.

Ne zaboravite da je i izgled bitan

Nemojte se pomiriti da jedna veličina i jedan model mora odgovarati svima. Morate imati izbor. Sa Solatube sustavom izaberite između 7 elegantno oblikovanih raspršivača koje možete prilagoditi svom uređenju prostora i 4 vrste leća kako biste dobili efekt svjetlosti koji vama najviše odgovara.

Povratak »