Home 01/2027-072 info@quadratum.hr

Novosti

Rujan 12

6 razloga zašto kupiti Solatube svjetlarnik za dnevno svjetlo

1. Osigurava iznimnu rasvjetu. Količina dobivene svjetlosti je izvanredna, mnogo veća nego što biste očekivali od svjetlarnika te veličine.

2. Ulaganje je isplativo. Cjevasti svjetlarnik košta znatno manje od drugih oblika izvora dnevnog svjetla kao što su prozori i krovni prozori, uključujući i ugradnju.

3. Ugradnja je brza, čista i jednostavna. Za samo nekoliko sati instalateri brzo i jednostavno ugrade cijeli sustav. Zahvaljujući patentiranim spojnicama i teleskopskom sustavu cijevi, te kutnim cijevima koje mogu ići do kuta od 90°, jednostavno se ugrađuje u nove kao i postojeće objekte.

4. Mogućnost ugradnje bilo gdje. Fleksibilnost i inovativni dizajn omogućuju ugradnju u gotovo svaku prostoriju, uključujući prostorije koje nemaju izravan pristup krovu i malene prostore gdje danje svjetlo nema nikakvu mogućnost doći.

5. To je „zeleni“ proizvod. Omogućava vam da tijekom dana ne palite električnu rasvjetu u prostoru, pa tako trošite manje električne energije, štedite na režijama i smanjujete onečišćenje okoliša.

6. To je odlično za vaše zdravlje. Mnoga provedena istraživanja ukazuju kako svakodnevno izlaganje prirodnom dnevnom svjetlu može poboljšati mentalne i fizičke sposobnosti kod ljudi. Pa tako sunčeve zrake poboljšavaju koncentraciju, podižu razinu energije i utječu na dobro raspoloženje ljudi.

Povratak »